Post by poitrawringvidis on Feb 20, 2022 10:54:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad Dex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad Dex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Mad Dex 2022 version ▞▞▞
zlé ovládanie
Mad Dex (mobilné) na stiahnutie zadarmo
Je to iba mat boy na mobil
moc ez
Je to dobrá hra no niektoré to vie poriadne naštvať. Ale inak odporúčam.
Najhoršia hra vôbec. Kopíruje hernú mechaniku z inej hry a tiež neregistruje viacero stlačených tlačidiel súčasne. Je to veľmi frustrujúce
Radšej mam fofolu
je to dobrá hra a môže byť veľmi zábavná, ale je tam príliš veľa reklám, viac reklám ako hrania😞😞
Je to dobrá hra, ale je jasné, že s ňou nebolo veľa úsilia, fyzika krvi je naozaj biedna a lenivá a hra vás núti utratiť drahokam na 3. úrovni, ak by do toho dali nejaké úsilie. toto by bola super hra
Dal som si pol hodinu na to, aby som prešiel prvou úrovňou, ale nemohol som vyhrať. Táto hra je nehodná. Je to najhoršia hra, akú som kedy videl. Osoba, ktorá si stiahne túto hru, musí byť hlúpa. Ovládanie v tejto hre nie je dokonalé, ale sú najhoršie, ale nemôžem dať menej ako jednu hviezdičku.
Milujem túto hru, ale zastavím reklamy, užívam si moju hru a potom po 2 úmrtiach ďalšiu reklamu na draka
Mad Dex آرکید oso
O od pôdy pix gal it IY iný ony ký ony iný ký ja ja ja inak ka al i dá am ja ako IX el pokryli el IX dl údy el cm čo IY dB HP čo ty do od XL ligy čo M Suka blyat.
Največia debilna na svete!!
pridané 17.8.2014 pod hry. Slightly Mad si na Gamescom prinieslo aj sériu veľmi pekných záberov. ... Česká kyberpunková RPG Dex je dostupná na Steame.
Super mäsový chlapčenský klon. Rovnako náročné a zábavné. Nedostatok ovládača Bluetooth je však skutočným zlom, pretože táto hra vyžaduje presne načasované skoky a prsty zakrývajú časť obrazovky, čo robí hru oveľa ťažšou a otravnejšou.
Podkategórie Aplikácie pre mobilné telefóny a tablety
Vytrhnutie super meatboya je veľmi znepokojujúce😤😡
Toto je skoro na žalobu
Táto hra je fantastická!!
Bolo to dobré a otravné zároveň
Verte mi, keby ste pracovali správne na ovládaní a nie na umelej inteligencii hry, bola by to pekná hra, ale teraz mi lezie na nervy. Viem, že je to náročná hra, ale PewDiePie by to neocenil
Ešte som to neskúšala, ale v podstate ten štýl milujem „SUPER MEAT BOY“.
Fajn
Mad Dex 街機 xif
najlepšia tvrdá hra, mali by ste robiť viac takýchto hier a viac úrovní
Mad Dex Arkády jtfl
Doslova pojazdný super mäsový chlapec
Auto Brawl Chess Strategiya wwz
Toto je super mäsový chlapec ZNIČENÝ, ale...je to zábava...
Fakt super hra sťahujete bombu
Je to úplne super hra celý som to prešla😃
Ako vidím v tomto, navrhujem si to stiahnuť, pretože je to parkourová hra a špeciálne je to najlepší zážitok pre ľudí, ktorí milujú parkour. Len tak ďalej
Táto hra je úžasná! Rovnako ako návštevník! Tak úžasné!
Faj hra
Táto hra funguje dobre až do druhej úrovne. Hra potom zamrzne a nepretržite bliká. Ak dokážete prekonať úroveň, bude hrať reklamu možno 2 sekundy. Nakopne vás to a keď sa k tomu vrátite, prinúti vás to prerobiť úroveň. To spôsobuje, že si musím kúpiť ďalšiu úroveň. Z toho blikania ma bolia oči a naozaj ma frustruje. Prosím opraviť.
Mad Dex Arkadne igre rms