Post by poitrawringvidis on Feb 20, 2022 11:09:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking My Story: cooking game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking My Story: cooking game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code padidinti primogems ▞▞▞
▞▞▞ Cooking My Story: cooking game 2022 version ▞▞▞
Puiku
Tai labai lėtai ir blogai graghic
Žaidimas dabar net neįsikelia.
Tai yra blogiausia programa, kurią aš kada nors žaidžiau, todėl mano ekranas tapo juodas. Reikės taisyti. Arba nuimk.
Viską atnaujinau Waffle restorane ir užbaigiau, bet vis tiek jo žinomumo lygis nesiekia 5. Rodo 492/500. Prašome pasiūlyti sprendimą! Kreipiausi į žaidimo pagalbą, bet sprendimo neradau. Aš pašalinsiu žaidimą ir niekam nesikreipsiu.
Iš pradžių atrodė gražu ir man labai patiko žaidimas. Bet dabar nuolat rodoma, kad žaiskite kitą virtuvę, kad uždirbtumėte daugiau žvaigždučių, bet nerandu žemėlapio. Kur tai yra?? Aš vis dar esu įstrigęs vaflių raunde. Dabar erzina. Ištaisykite tai prašau.
Žinau, kad tai naujas žaidimas, bet jame yra per daug nesklandumų! Be to, buvau paragintas atsiimti savo nemokamą dovaną 🎁 Išankstinei registracijai, bandžiau ir raginimo langelis, ant kurio buvo mygtukas "pretenzuoti", nedingo. Kelis kartus bandžiau jį bakstelėti ir galiausiai turėjau išeiti iš programos ir sugrįžti, nes praradau dovaną. Ir dabar programa kas porą minučių užstringa arba mirksi grafika.
Cooking My Story: cooking game Žaid. automat. rmrq
Cooking My Story: משחקי בישול ארקייד ovo
Deja, šis žaidimas užtrunka ilgai. Ir nepavyko įvesti šefo vardo. Prašau pataisyti.
Aš vis dar turiu problemų su šiuo žaidimu. Negaliu žaisti žaidimo vien todėl, kad kai kurie žmonės gali žaisti, nereiškia, kad žaidime nėra klaidų. Aš ištrinsiu šį žaidimą, kol išspręsite problemą, tikiuosi, Visi atsakys į mano įrašą ir praneš, ar problema gali būti išspręsta, ir aš taip pat vertinu žaidimą vienu😐
Kodėl turi praeiti per daug laiko, kol maistas paruošiamas..tai labai erzina..tai nepadaro žaidimo linksmo..Mane norisi ištrinti 🙄
Kažkaip patiko šis žaidimas anksčiau, bet dabar Antrajame pasaulyje žaidimas užstringa ir neatnaujinama ši problema. Pašalinkite jį dabar.
Neatsivers
Atrodo, kad tai būtų įdomus žaidimas, bet jis per daug užšąla, kad iš tikrųjų juo patiktų! 😟
Patiekiant vėluoja, o nuėjus į kitą restoraną užsidaro
Tai geras žaidimas
Viskas gerai
👍
Šis žaidimas turi tiek daug problemų. Dabar ištrinu. Per daug varginantis.
Besisukantis ratas erzina. Jis visada sustoja ties monetomis po stiprintuvų. Neįmanoma laimėti brangakmenių, jackpoto ar net stiprintuvų. Be to, kiekvienas lygis neleidžia jums pakilti į lyderių lentelę, kai baigsite 60 lygių. Jūs netgi neturite mini žaidimų. Tiesiog nėra galimybės laimėti brangakmenių ir atnaujinti. Tikrai nusivylęs.
Disney Frozen Free Fall Games Puzzle usr
Aš net negalėjau žaisti, juodas ekranas, kai tik spustelėjau jį, kad paleisčiau.
Atsisiunčiau žaidimą, bet tuščias ekranas, bandžiau daug kartų, vis dar tuščias ekranas, žaidžiu nešiojamuoju kompiuteriu
kodėl jis neveikia po 68 lygio?
Mano žaidimas neatsidaro po naujausio atnaujinimo. Ką tik baigiau duonos dėžutės restoraną ir žaidimas sudužo. Tai rodo, kad kai bandau jį atidaryti, iškilo problema. Greitai pataisykite.
Cooking My Story: Juego Cocina Arcade dlgm
Kur yra gildijos variantas, aš beveik užbaigsiu antrąjį restoraną 😡?
Negaliu apeiti dalies, kurioje sakoma, kad įveskite virėjo vardą, tai neleis man įvesti savo virėjo vardo
Mano žaidimas neatsidaro po naujausio atnaujinimo. Neseniai žaidžiau „Bread Box“ restorane ir žaidimas sudužo po atnaujinimo. Tai rodo, kad kai bandžiau jį atidaryti, iškilo problema. Prašome kuo greičiau išspręsti mano problemą.
Šis žaidimas yra labai blogas ir labai lėtas, aš skiriu nuliui žvaigždučių
Kaip kvaila buvo prieš taisant, koks kvailas dabar yra šis žaidimas, aš tarnauju, bet joks klientas to nepriima, kvailas kolega
Jame nėra gražios grafikos 😒
Nepavyksta to įkelti
Puikus žaidimas, bet jis vis tiek prilimpa
Po naujausio atnaujinimo programa nuolat stringa. Kiekvieną kartą rodoma klaida ir aš net negaliu žaisti vieno lygio spragėsių restorano. Ištaisykite klaidą kuo anksčiau arba turėsiu pašalinti žaidimą.
Galėtų būti geras žaidimas.. bet tai yra maisto gaminimo dienoraščių atsisakymas.. Man buvo liepta prisijungti prie gildijos, kurioje jie visi pilni, todėl po 2 savaičių sukūriau vieną, vis dar nėra narių
Kiekvieną kartą, kai staiga sugenda
Sveiki, ir ačiū, kad sukūrėte, šis žaidimas man labai patinka, bet turiu daug problemų su šiuo žaidimu, negaliu atnaujinti šio žaidimo, traukite mane, pataisykite. Gražių atostogų.
Visiškai šąla, tada visi daiktai, kuriuos nusipirkau, išnyksta, ištaisau klaidas ir vėl žaisiu ir skirsiu 5 žvaigždutes, bet šiuo metu nusipelno tik 1 žvaigždutės ⭐
„Knock-off“ maisto gaminimo dienoraščio versija! Šis žaidimas yra toks pat kaip „Cooking Diary“. Maisto gaminimo dienoraštis yra geresnis ir originalesnis. Skiriu vieną žvaigždutę, nes jie viską nukopijavo į žurnalą/dienoraštį. Išdėstymas tas pats, ratas, stiprintuvai, parduotuvė ir pagrindinė idėja. Grafika yra žemos kokybės, o pasiimti elementus iš pradžių nėra lengva. Turite paliesti daiktą tinkamoje vietoje, kad jį paimtumėte. Kol kas kombinacijų nėra, todėl žaidimo nerekomenduoju. Parsisiųsti: Maisto gaminimo dienoraštis
Aš nusipirkau visus atnaujinimus ir dekoracijas vaflių restorane, tačiau jis rodo 493/500, o tai taip absurdiška. Nebėra ko pirkti. Negaliu gauti šlovės taškų. Tiesiog išspręskite šią problemą
Atsisiunčiau ir dabar jis neleidžia man dalyvauti žaidime
Tai buvo mano mėgstamiausias žaidimas iki atnaujinimo. Dabar jis visiškai užšalęs ir norėčiau, kad visi mano investuoti pinigai būtų grąžinti!!! aš toks piktas.
Aš negaunu savo kreditų už žaidimą ir žaidimo nuolatinį užšalimą.... padėk, man patinka šis žaidimas
14 lygis neveiks tinkamai užšaldomas paskirstymas
Jūsų duonos dėžutės lygyje ji kabės tiek dienų, kad neveiks. Taigi aš susiduriu su problema užbaigti lygį... Taigi, prašome tai išspręsti. Kitaip žaidimas yra puikus
Tik kraunasi.. palaukite iki 20 minučių ir bandykite beveik 5 kartus 😧😤
Negaliu žaisti naujame restorane, kad išspręstumėte problemą
Jis sudužo ant manęs, buvo ant duonos dėžutės, o dabar sakoma, kad grįžau į 1 lygį. Aš buvau tikrai nusiminęs ir bandžiau viską, kad tai ištaisyčiau ir nieko
Smagu, bet klaidos atsiranda po to, kai įveikiate šį 1 lygį ir, laimėjus bei pasibaigus laikui, turite mesti, kad išeitumėte iš šio lygio. Tai niekada nesibaigia tol, kol laikrodis rodomas 00:00 ir nebelieka klientų. Neliko jokių veiksmų, kad būtų pašalinta