Post by poitrawringvidis on Feb 20, 2022 11:19:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WindWings: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WindWings: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ قفل سنگهای قیمتی ▞▞▞
▞▞▞ WindWings: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
خیلی خوب نیست
خیلی بازی خوبی هست فقط یکم سخته .... عالی هست حتما نصب کنید 🙂🙂🙂🙂
این بازی خیلی بازی خوبیه...
عالیست
Todsy I پرداخت روپیه. 75 برای نسخه پریمیوم به مدت 3 روز اما من چیزی دریافت نمی کنم. من همچنین در مورد thie برای شما ایمیل ارسال می کنم اما هیچ پاسخی دریافت نمی کنم.
WindWings: Space Shooter Arcade ffga
آنها از حامیان خود حمایت نمی کنند و زمانی که بازی هایشان مشکل دارد پاسخی نمی دهند. من مقدار زیادی سیو کرده بودم و بازی مدام از کار می افتاد و آنها هیچ کاری نکردند. چند بار بهشون ایمیل زدم جواب نداد
خيله خ
اشعار باباطاهر APK. ... اشعار باباطاهر is a app for Android, It's developed by Karel Rezdan ... WindWings: Space shooter, Galaxy attack (Premium) icon.
... Tower Defense: Alien War TD ، Galaxy glow defense ، Defense Legend ، King of Defense و Wind Wings: Space Shooter را منتشر کرده بودیم.
سخته
WindWings: Space Shooter Spillehall bfk
تبلیغات خیلی زیاد
پیشرفتم از من سلب شد، از +30000 سنگ قیمتی به بیش از 4000 جم تا بازپس گیری کشتی هایم که قبلاً خریده بودم، و دو کشتی که اجازه نگه داشتن آنها را داشتم تنزل رتبه دادند. به طور جدی، اگر می توانستم به ستاره های cero امتیاز بدهم، این کار را انجام می دادم. من همین الان دارم Unstalling می کنم. پاسخی برای من ارسال شد اما باید یک شناسه بازیکن کیلومتر ارائه کنم که ارزش نوشتن آن را ندارد زیرا ایمیل من را دارید. اپت قبلا عالی بود ولی خرابش کردی الان بازی های بهتری دارم 😅
WindWings: Space Shooter እንቅስቃሴ ያለባቸው wgho
بازی سرگرم کننده واقعاً بیشتر از اکثر بازی ها لذت می برد و من بازی های زیادی انجام داده ام
اگر تمام وقتهای دنیا را دارید، این بازی برای شماست، تنها کاری که در اینجا انجام میدهید بهروزرسانی است، آن را بهروزرسانی کنید. امتیاز 4.7 بیا دیگه!
Space Shooter عنوان یک بازی سرگرم کننده، مهیج، اعتیاد آور و کم حجم در سبک بازی های آرکید برای سیستم عامل اندروید میباشد که به صورت رایگان در
خوبست متمایل به عالی
ارزش بازی کردنو داره خوبه و سرگرم کننده
Reale kanc می گویند
عالی و حرفه ای👌
اوه یک
چرا من نمی توانم برخی از ویژگی ها را باز کنم، من یک به روز رسانی دارم
دشمنان بیش از حد قدرت گرفته اند. هیچ راهی برای کسب قدرت کافی در بازی وجود ندارد. اگر می خواهید این بازی را انجام دهید، آماده پرداخت و پرداخت باشید و تا زمانی که بی پول شوید به پرداخت ادامه دهید. بهتر است وقت خود را با این بازی تلف نکنید. اگر می توانستم به ستاره های منفی امتیاز بدهم، این کار را می کردم.
بعد از 30 lvs اول متوجه میشوید که در مورد جواهرات است. و شما آنها را به اندازه کافی دریافت نمی کنید، بنابراین به این معنی است که باید برای پیشرفت بیشتر هزینه کنید.
جامد از بالا به پایین. کنترل تمیز. بازی روان.
عععع
بار نمی شود
این بازی سرگرم کننده است. اما نحوه کسب الماس برای دریافت ارتقاء کشتی بعدی به طرز وحشتناکی کند است. شما نمی توانید آنقدر سریع پیش بروید که بدون خریدهای درون بازی، به بازیکنان دیگر برسید. خریدهایی که اصلا معنی ندارد. چرا کسی میخواهد بازیای انجام دهد که در آن تماشای تبلیغات به شما کمک میکند تا یک سال در یک نقطه بمانید؟ اتلاف وقت برای تماشای تبلیغات و دوباره،. گیم پلی بازی سرگرم کننده است.
Локикрафт 街機 tiym
عالی همین
برای برنده شدن در بازی، دشمنان تکراری و سطوح پرداخت کنید. بوور کردن!
لایک
بازی خوبیه من بهش ۵ ستاره دادم حتما نصب کنید
بازی سرگرم کننده
این کپی از نیروی آسمان است اما نه به خوبی. هر چند هنوز هم بازی خوبی است.
بازی خوب مقایسه ALLEN SHOOTER
సుపర్ గేమ్